2009. július 13., hétfő

Másnaposak


The Hangover

Nos, ez a film nem igazán tetszett számomra. Kissé erőltetett volt a sok gyenge humortól, nem tudtam egy jóízűt nevetni rajta. Talán bennem van a hiba, mert a moziban ülő közönség szinte egytől egyig fogta a hasát a nevetéstől. Jókat kacagtak...

Adott egy vőlegény, aki az esküvő előtt elmegy a haverjaival egy eszméletlenül jónak ígérkező legénybúcsúba, Las Vegasba. Velük tart a menyasszony testvére is, aki egy kissé zakkant és ütődött figura.
Megérkeznek a szerencse városába, ahol is egy luxuslakosztályt bérelnek ki, majd kezdődhet a buli ! Mértéktelen ivászat, ivás és ivás. A következő snittben már másnap reggel van, a lakás romokban hever, mindenki kába, csak egy bibi van: nincs meg a vőlegény. A legszomorúbb az egészben az, hogy nem emlékszik senki az előző estére...teljes az amnézia.

A film további részében a vőlegény keresésére indulnak a szereplők, néhány furcsa nyom azért akad: egy csecsemő, Mike Tyson és a fürdőszobában lévő tigris.

A vége happy end - férj megtalálva, hazaszállítva - és minden jó, ha a vége jó. Feledhető film, erőltetett poénokkal. De azért egyszer megnézhető, kellemes szórakozást hozzá !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Irattár

Az olvasóközönség